Mymobilecash’s Blog

sumber informasi perniagaan internet anda..

Analisis Potensi Anda

Membongkar Potensi Kekayaan, Kejayaan, dan Kesejahteraan Hidup Anda Melalui Kaedah Rahsia Tarikh Lahir!

Berikan saya Tarikh Lahir anda dan dalam masa 5 minit, saya akan dapat menghuraikan kekuatan, kelemahan dan potensi kekayaan anda.  Saya juga dapat menghuraikan tentang pekerjaan dan perniagaan yang paling sesuai, kedua sesuai, sesuai, kurang sesuai dan tidak sesuai untuk anda.

Ilmu dan pengetahuan yang unik ini, sudah lama digunakan untuk mengkaji dan melaksanakan perancangan sebuah kehidupan yang CEMERLANG, penuh dengan  KEJAYAAN dan KEKAYAAN anda mulai hari ini.

Kaedah Rahsia Tarikh Kelahiran (RTK) adalah berdasarkan kajian (research) tentang kelakuan dan perbuatan manusia. Ianya adalah salah satu cabang dalam kajian sains metafizik, yang telah dilakukan berkurun-kurun lamanya. Jika anda perhatikan, pakar-pakar motivasi yang ada di Malaysia juga ada mengaitkan RTK di dalam sesi motivasi mereka.

Kaedah ini juga dapat membantu anda untuk menganalisa kekuatan, kelemahan dan potensi diri disamping memahami tindak tanduk dan perangai suami atau isteri anda, anak-anak, ibu bapa, adik-beradik, saudara mara, bos-bos, staf-staf, business partner ataupun sesiapa sahaja yang di sekeliling anda.
Seringkali kita disuapkan dengan pelbagai buku-buku, workshop-workshop dan seminar-seminar mengenai strategi-strategi, teknik-teknik dan taktik-taktik untuk menjana pendapatan yang lumayan, samada secara online di Internet atau secara off-line.

Maka ramailah yang sanggup membayar ratusan atau ribuan RM untuk menghadiri workshop atau seminar yang akhirnya tidak memberikan apa-apa keuntungan kepada yang hadir. Dapatlah buku panduan, ebuku, dll. Tetapi, tidak meng’aktif’kan atau melakukan apa yang diajar.

 Mungkin anda tak sesuai dengan perniagaan Internet, jadi tak perlulah buang duit untuk menghadiri seminar atau membeli e-buku. Tak perlulah anda buang masa, tenaga dan wang ringgit untuk melakukan sesuatu yang memang TIDAK SESUAI dengan anda.

Cuba fokuskan kepada perniagaan yang sememangnya SESUAI dengan anda dan mudah untuk mendapat kekayaan.

Dengan meng’AKTIF’kan kaedah Rahsia Tarikh Lahir ini, anda dapat memperbaiki kehidupan anda sekarang ke tahap yang lebih baik, jika anda MAHU berubah. RTK dapat membantu anda memahami apa-apa yang POSITIF tentang diri anda dan berusaha untuk mengekalkannya. Anda juga dapat memahami apa-apa yang NEGATIF tentang anda dan berusaha untuk mengubahnya. Anda juga akan mengetahui potensi diri anda dan berusaha untuk me’REALISASI’kannya.

Melalui Rahsia Tarikh Lahir ini juga, anda boleh mengetahui pekerjaan dan perniagaan yang sesuai untuk diri anda, anak-anak dan mereka-mereka yang rapat dengan anda. Ini MEMUDAHKAN anda untuk merancang karier anda, isteri, suami dan anak-anak anda. Mereka boleh memilih kursus dan jurusan yang SESUAI dengan diri mereka.

Anda sudah tahu Potensi Kekayaan, Kejayaan dan apa yang sesuai untuk anda? Jika belum dapatkan Panduan Lengkap Rahsia Tarikh Lahir ini.

 

**Usah biarkan masa hidup anda terbuang begitu saja tanpa anda ketahui Potensi Kekayaan & Kejayaan anda yang sebenar.  (Seperti anda cemburu orang naik kereta Ferrari yang laju meninggalkan anda tanpa mengetahui yang anda juga mempunyai Ferrari tapi hanya dipacu dengan kelajuan Basikal).

 

 

=====================================================

Baiklah, jika anda tidak mahu mendapatkan eBook Rahsia Tarikh Lahir berkenaan, saya juga boleh Analisiskan Potensi Kejayaan & Kekayaan anda. Caranya…

ANALISIS ASAS

Untuk analisis asas..berikan Nama Anda, Tarikh Lahir Anda, Email anda dan tinggalkannya di ruangan komen di bawah. Saya akan cuba analisiskannya untuk anda secara PERCUMA bila-bila berkesempatan. 

 

ANALISIS LANJUTAN (lanjutan daripada Analisis Asas)

Memandangkan ianya lebih lengkap & Personal, saya akan kenakan sedikit bayaran. Tapi, apa yang anda akan dapat..

 • Potensi anda berdasarkan Pola nombor Kombinasi meliputi kekuatan & kelemahan anda, 
 • serta Perniagaan & Kerjaya yang sesuai untuk anda.

Cara Bayaran :-

Jika anda Agen MyMode atau Prepaid4u..

 1. Transfer MyPoint sebanyak 15MyP ke 0122702126. (Pin<>to<>0122702126<>15.  Cth : 1234 to 0122702126 15 )
 2. selepas itu SMS ke 0122702126 dengan sertakan Nama, Tarik Lahir Anda & Email anda.
 3. Analisis Tarikh Lahir anda akan dihantar ke email anda selepas bayaran anda disahkan.

Jika anda BUKAN agen MyMode atau Prepaid4u..

 1. Sila buat bayaran ke akaun Bank saya sebanyak RM30. Butir-butir akaun, Maybank (No. Acc. 151212867353) atau CIMB (No. Acc. 01160079756528).
 2. SMS ke 0122702126. Butir-butir pembayaran seperti Jumlah, Masa, Tarikh, dan lokasi (refer Resit). Sertakan sekali Nama, Tarikh Lahir anda & alamat email anda.
 3. Analisis Tarikh Lahir anda akan dihantar ke email anda selepas bayaran anda disahkan.

atau Jika anda ingin menganalisisnya sendiri..

Dapatkan eBook Panduan Lengkap Rahsia Kelahiran ini.

 

>>>Klik Sini<<<

atau Jika anda perlukan Mentor, anda boleh sertai Bengkel Rahsia Tarikh Lahir bersama Abang Long (Mentor RTL).

>>>Klik Sini<<<

Advertisements

2 Komen »

 1. 10 sept 1977.

  Komen oleh romi | 25 Jun 2009 | Balas

  • ANALISIS ASAS – Romi 10/09/1977,

   No. Asas : 7 (Air),
   Warna : Biru Tua, Hitam,
   Huraian Asas : Bertuah, Banyak penyokong, Menarik Perempuan.

   Komen oleh Fauzie Jasmani | 25 Jun 2009 | Balas


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: