Mymobilecash’s Blog

sumber informasi perniagaan internet anda..

Rahsia MLM, pertama kali dalam sejarah…

Salam sejahtera,

Buat julung-julung kalinya sebuah buku MLM terkenal diterjemahkan dari English ke dalam bahasa Malaysia.

“Big Al Tells All: The Recruiting System (Sponsoring Magic)” adalah karya pakar MLM antarabangsa yang terkenal, Tom “Big Al” Schreiter. Setelah sekian lama buku ini hanya difahami sekiranya anda mahir dalam Bahasa Inggeris.

Namun, sekarang tidak lagi.

Hadiah berharga ini adalah untuk sesiapa yang sedang mengusahakan perniagaan MLM tetapi kurang bahan rujukan dalam Bahasa Malaysia untuk maju… dan untuk sesiapa yang berfikir untuk memperolehi pendapatan lumayan melalui MLM.

Anda tahu?

Rakan baik saya dan juga seorang internet marketer Malaysia yang disegani, Zamri Nanyan, berjaya meyakinkan jutawan MLM terbilang, Tom Schreiter, untuk menterjemah dan menerbitkan buku ini ke dalam format pdf untuk rakyat Malaysia.

Fikirkan sejenak!

Bukannya mudah untuk berkawan rapat dengan tokoh MLM terbilang ini – jauh sekali untuk meyakinkan beliau untuk membenarkan buku beliau diterjemahkan ke dalam bahasa Malaysia.

Zamri Nanyan berjaya melakukannya dan sekarang anda bakal memperolehi satu sistem kejayaan MLM yang dipraktiskan oleh Tom Schreiter sendiri.

Beliau menggunakan sistem ini untuk membina “multi-million dollar” empayar MLM beliau dengan gemilangnya.

Anda bagaimana?

Sekarang, usah tunggu lagi.

Saya syorkan anda mendapatkan ebook Rahsia Sistem Merekrut MLM ini sebelum lebih ramai membongkar rahsia kejayaan jutawan MLM dari USA ini.

Lawati laman web di bawah untuk mendapatkan ebook hebat ini:

http://www.rahsiamlm.com/index.php?ref=eiz1004

ikhlas,
Fauzie Jasmani

ps. Jika anda masih lagi buntu di dalam mengejar kejayaan di dalam MLM, mengapa anda masih menunggu? Lihatlah sendiri apa yang terdapat di RahsiaMLM

http://www.rahsiamlm.com/index.php?ref=eiz1004

Advertisements

15 Mei 2009 - Posted by | Perniagaan Internet, Review Produk | , , , , ,

2 Komen »

 1. Saudara ada menulis…..

  “Artikel ini adalah artikel lanjutan daripada artikel saya sebelum ini. Jika anda baru saja menjadi subscribers saya, pada minggu lepas saya telah menerangkan bahawa TIADA RAHSIA untuk anda buat duit di internet.

  Jangan mudah terpengaruh dengan kenyataan, laman web – laman web yang menjanjikan rahsia buat duit di internet lebih – lebih lagi web yang menunjukkan screen shot transaksi beribu – ribu ringgit / USD. Anda BOLEH mencapai tahap tersebut tetapi cabarannya adalah besar.”

  Boleh komen….

  Komen oleh saiful | 16 Mei 2009 | Balas

  • Saudara Saiful,

   Artikel berkenaan adalah tips daripada Saudara Amirol Zolkifli (www.mohdamirol.com) yang saya peroleh setelah menjadi subcriber beliau. Info yang berguna rasanya tidak salah untuk saya kongsikan bersama pembaca yang lain kan.

   Sememangnya saya juga bersetuju dengan pendapat beliau yang mengatakan TIADA RAHSIA untuk anda buat duit di internet. Sekiranya anda telah berkecimpung dalam dunia perniagaan internet ini, anda sendiri akan setuju. Ianya menjadi Rahsia hanya kepada mereka-mereka yang tidak tahu atau baru berjinak-jinak dengan dunia internet ini.

   Walaupun anda telah pun melihat screen shot transaksi yang beribu-ribu RM / USD, kebanyakan newbie akan cepat terpengaruh untuk mendapatkan pendapatan yang sama..nak cepat kaya. Ya, anda boleh mencapai tahap tersebut tetapi cabarannya sangat besar umpama anda bnerenang di lautan luas. Sebenarnya walau apa jua produk yang anda jual pun ianya hanya akan berjaya sekiranya anda menguasai promosi sebab itulah kunci utama kejayaan anda untuk berjaya. Seterusnya adalah usaha yang berterusan. Walaupun anda telah tahu pelbagai Rahsia pun untuk menjana pendapatan di internet, ianya tidak akan bermakna jika anda tidak bertindak dan mempraktikkannya.

   Sekian,
   Fauzie Jasmani
   https://mymobilecash.wordpress.com

   Komen oleh Fauzie Jasmani | 18 Mei 2009 | Balas


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: